newestgame 0 ارسال شده در شهریور 91 سلا به دوستان خوب جومینایی . خب احتمالا بعضیا منو یادشون هست امروز یه درخواست از استید خوب دارم . من نیاز به ماژول های اشتراک گذاری مثل این قالب http://demo.rockettheme.com/?template=kirigami که کنار سایت بصورت افقی گذاشته شده است برای 2.5 هم میخوام بسیار ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام فکر نمیکنم ماژول خاصی برای این کار موجود باشه (من که ندیدم)، باید بصورت اختصاصی طراحی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
newestgame 0 ارسال شده در شهریور 91 پس چرا توی اون قالب هست ؟ :dodgy: یعنی یه همچین ماژولی که قرار دادند و میشه از خود سایت راکت تم دانلود کرد قالب رو نیست من میتونم قالب رو دانلود کنم و از توی اون در بیارمش اما فکر می کردم وجود داشته باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 بله، اگه تو نت هم جستجو کنید آموزش انجام کار پیدامیشه بستگی به خودتون داره که به چه طریقی این کارو انجام بدین! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر