asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان . من میخوام یه سایت شهدا راه اندازی کنم برای شهرمون. یه چندتا انتظار از سایت دارم میخوام بدونم آیا میشه با افزونه های جوملا براوردش کرد یا نه ؟ اول اینکه کل حروف الفبا رو داشته باشیم بعد ما رو هر حروف که کلیک کنیم نام شهدای اول اون حرف رو به ما نمایش بده . بعد ما رو هر شهید که کلیک کنیم بتونیم زندیگینامش ؛خاطراتش و ... مشاهده کنیم . آیا اینجور میشه ؟ با تشکر . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام آقای نیما حبیب خدا در سایتشون پیه افزونه با نام شهدا منتشر کردن متونید اون رو ببینید گمونم مشکلتون حل بشه http://new.joomacademy.ir/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 آقا حامد دستتون درد نکنه . این کامپوننت تقریبا خوبه . میشه ازش استفاده کرد . در قسمت اول که گفتم ما یه comobox میخواهیم که حروف الفبا رو تو اون جا بدیم(یا اگه یه افزونه باشه که نیاز به comobox نباشه ) ، بعد اون رو لینک بدیم به هر شهید در این افزونه شهدا که معرفی کردید // ینی این کار شدنیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 91 افزونه ای برای زبان فارسی ندیدم ولی می تونید به روش دستی (بخش و مجموعه) این کار رو انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام البته به غیر از راه حلهایی که دوستان در بالا اشاره کردند میتونید از تب سازها نیز استفاده کنید مثلا" این یه نمونه : http://forum.joomina.ir/thread-11731.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 آقای صفرعلی ممنون از معرفی افزونه . خواستم بگم جمعیت شهدای شهر ما چیزی حدود 400 نفر به بالاست . این اندازه فکر کنم نشه با تب ساز راهش انداخت . من میخوام کل حروف الفبا تو سایت به یه صورت باشن بعد رو هر حروف کلیک کردن شهدارو به همون اسم نشون بده . بعد شهید مورد نظر رو انتخاب کنیم بعدش دیگه اطلاعات نشون بده . من مشکلم اینجاست که چجور این حروف الفبارو درست کنم بعد اسامی رو به اون اظافه کنم بعد به صورت جالب تو سایت نشون بده تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام والا من چیز بهتری به غیر از تب ساز سراغ ندارم مگر آنکه بقیه دوستان راه کار بهتری داشته باشند شما میتونید نام هر تب رو حروف الفبا قرار بدید بعد خاطرات یا زندگینامه یا ... هر شهید را بصورت یک مطلب آماده کنید بعد داخل هر تب لینک مطلب مربوط به هر شهید را برحسب نام شهید و در تب مزتبط با همون حرف قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام مجدد همون کامپوننت شهدا قسمت جستجوی پیشرفته داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر