peach2 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام خسته نباشبد دوستان من میخوام از قالب جهاد یک جای استفاده کنم اما نمیدونم این کادر(تصویر) چگونه حذف کنم؟ در ضمن میخوام رنگ زمینه سایت رو هم عوض کنم و عکس بذارم برا همون نمیشه با تغییر رنگ یک کاری کنم اون دیده بشه . منتظر جواب دوستان هستم اینم عکس http://up.vatandownload.com/images/nhuvu8yfycpsjrln98g.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستاني مي تونن جواب بدن كه اين قالب رو برا خودشون نصب كنن يا دموي آنلاين از سايتتون داشته باشن برا راحتي و سرعت جواب دمو سايت تون رو قرار بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام یه سوال آیا با css آشنایی داری ؟ در صورت مثبت بودن بگو تا با راهنمایی والبته با قراردادن دموی سایتتون مشکلتون رو حل کنیم و در صورت منفی بودن بگید تا از روی قالب که رو سایت جومینا هست مشکل حل بشه و برای شما قرار داده بشه یه پیشنهاد اگر هم css بلد نیستی دمو بزار و با راهنمایی دوستان این کار رو انجام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peach2 0 ارسال شده در شهریور 91 ای یکم بلدم اگه شما بگید کجا رو باید تغیر بدم یا اگه لطف کنید از رو قالب تغییر بدید خیلی ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 91 سلام لطفا دمو قرار بدید یادمه یه بار یکی از کاربرا چنین مشکلی رو توی تاپیک مطرح کرد که همونجا مشکلش حل شد یکم سرچ کنید شاید اون تاپیک کمکمتون کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peach2 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون دوستام خودم حل کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر