lived 3 ارسال شده در شهریور 91 من در کلاس سئو جومینا ثبت نام کردم ولی تا امروز تماسی گرفته نشده که زمان و آدرس کلاس به من گفته بشه اگر کسی اطلاع داره لطفا من رو مطلع کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام با آقای تهرانی در تماس یاشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام با آقای تهرانی در تماس یاشید یا حق فکر کنم فردا اولین جلسه است اگر ساعت هشت صبح باشه چی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میمونید دوره بعد ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میمونید دوره بعد ! یا حق چی ؟ زنگ زدم گفتن جمعه از ساعت 9 صبح است فکر کنم اشتباه کردم ثبت نام کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میمونید دوره بعد ! یا حق چی ؟ زنگ زدم گفتن جمعه از ساعت 9 صبح است فکر کنم اشتباه کردم ثبت نام کردم دوست من اگر ثبت نام کرده اید با شما تماس خواهند گرفت. در هر حال کلاس سئو جمعه ی هفته ی آینده خواهد بود. جهت اطمینان با موبایل آقای تهرانی تماس بگیرید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 دوست من اگر ثبت نام کرده اید با شما تماس خواهند گرفت. در هر حال کلاس سئو جمعه ی هفته ی آینده خواهد بود. جهت اطمینان با موبایل آقای تهرانی تماس بگیرید. یاعلی با من تماسی گرفته نشده وچون دوست ندارم برای کسی مزاحمت ایجاد کنم زیاد با آقای تهرانی تماس نگرفتم یک بار تماس گرفتم ایشون فرمودن که کلاس جمعه است و ساعت 9 صبح و اصلا آدرسی به من ندادند و فرمودن ایمیل خواهد شد و همچنان ایمیلی هم دریافت نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بهترین کار این هست که با خود امیر رضا در تماس باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بهترین کار این هست که با خود امیر رضا در تماس باشید یا حق از صبح که تماس گرفتم در دسترس نیستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 کمی صبر کنید حتما تماس میگیرند کلاس ها جمعه ساعت 9 صبح هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 کمی صبر کنید حتما تماس میگیرند کلاس ها جمعه ساعت 9 صبح هست موفق باشید قرار بود چهارشنبه و پنجشنبه و همین جمعه باشه من تمام برنامه هامو برای این سه روز کنسل کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر