mra30 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوستان من شدیدا به کمک یک نفر خبره برای نمایش صحیح قالب در ie 7 نیاز دارم قالب سایتم در همه ی مرورگر ها حتی ie 8 درست نمایش داده میشه ولی در ie7 جای منو ها و نوشته ها به هم میریزه و من نیاز دارم که این مشکل بر طرف بشه قالبم یکی از قالب های yootheme هست و به صورت شرکتی rtl داره که در ie7 به مشکل میخوره خواهشا اگه کسی که خبره هست رو میشناسید به من معرفی کنید تا باهاشون ارتباط برقرار کنم با دو نفر تماس گرفتم و مشکل رو مطرح کردم و متاسفانه نتونستند حلش کنند یعنی بلد نبودند و فقط به من میگفتند شما پول واریز کن ما حلش میکنیم!!! خواهشا کمک کنید اگه کسی رو میشناسید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 ببنید پست زیر میتونه کمکتون کنه http://forum.joomina.ir/thread-54.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mra30 0 ارسال شده در شهریور 91 مرسي من چون به css وارد نيستم نميتونم css اختصاصي براي ie7 بنويسم به اقاي شمسي هم پ خ دادم هنوز جوابم رو ندادند كي ميتونه براي من اين css رو بنويسه؟؟ من شديدا به كمك احتياج دارم خواهشا كمكم كنيد لطفا اگه كسي وارد هست يه شماره برام بفرستيد تماس بگيرم بيشتر توضيح بدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز اگه دمو قرار بدید (آدرس سایتتون رو قرار بدید) فکر کنم زودتر مشکلتون حل بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در شهریور 91 سلام اولا دمو نگذاشتید تا بشه راحت نظر داد دوما اگر خواستید پیام خصوصی بگذارید ببینم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mra30 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام اين سايت منه با ie 7 كه ببينيد متوجه ميشيد همه چيز به هم ميريزه Shafeeprize.tums.ac.ir ممنون دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز قالب شما کلا باید برای IE7 بهینه بشه، اگه براتون خیلی مهمه باید هزینه کنید تا یکی براتون انجام بده وگرنه یکی دو مشکل نیست که راحت حل بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر