sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 سلام یه پیشنهاد داشتم خدمت مدیران... تصاویری که تو آموزش های قدیمی بوده دیگه لود نمیشند خواهشا یه رسیدگی کنید چون برخی از آموزش ها بدون تصویر یعنی هیچی و پیشنهاد تصاویر هایی که تو آموزش ها به کار میرند رو ویژژه قرار بدید تا هیچ وقت از بین نرند با تشکر:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 البته یه سری مشکلاتی گریبان انجمن رو گرفته مثلا من گاهی تصاویری که فرمودید رو دارم و گاهی ندارم الان هم در قسمت ادیتور هیچ تصویری اعم از قراردادن نقل قل کد ،فونت ، سایز و.... رو ندارم در صورتی که دیروز داشتم گمونم برای تغییراتی هستش که در انجمن در حال اتفاق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 ممنون حامد جان نه خیلی وقت هست که این تصاویر حذف شدند فکر میکنم کلا از بین رفتند اگر این تصاویر رو یه چوری دوباره احیا کنند آموزش ها خیلی از اینی که هیت بهتر میشه سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 ممنون حامد جان نه خیلی وقت هست که این تصاویر حذف شدند فکر میکنم کلا از بین رفتند اگر این تصاویر رو یه چوری دوباره احیا کنند آموزش ها خیلی از اینی که هیت بهتر میشه سپاس سلام لینک بدبد لطفن تا بررسی کنم. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 ممنون حامد جان نه خیلی وقت هست که این تصاویر حذف شدند فکر میکنم کلا از بین رفتند اگر این تصاویر رو یه چوری دوباره احیا کنند آموزش ها خیلی از اینی که هیت بهتر میشه سپاس سلام لینک بدبد لطفن تا بررسی کنم. یاعلی بفرمایید http://forum.joomina.ir/thread-5755.html این یه نمونه هست آموزش هایی هم بوده که به طور مثال فیلم برای دانلود قرار دادند و فیلم از آپلود سنتر حذف شده و دیگه فیلمی نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 یا سلام این همه من تاکتید میکنم که عکس ها رو فقط و آپلودسنتر جومینا آپلود کنید بعضی از دوستان گوش نمیکنند نتیجش این میشه .../ این عکس ها از جای به غیر از آپلودسنتر لینک داده شده اند برا همین این بلا سرشون امده. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 ممنون سعید جان آدرس عکس رو نگاه کنید: http://www.joomina.ir/templates/joominasummertemp/images/lava.gif !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اولا" اون تاپیک مال یکسال پیشه دوما" آموزش بر مبنای قالبی که سایت جومینــــــا اون موقع استفاده میکرده تهیه شده و تصاویر تماما" از پوشه تصاویر قالب لینک داده شده جومینــــــا هم همانند سایر وبسایتها همیشه که از یه قالب استفاده نمیکنه و بالاخره بعد از مدتی قالب پیشفرض تعویض میشه و این تازه میشه داستان شروع مشکلات چنین تاپیکهایی دوستانی که علی الخصوص قصد ایجاد تاپیکهای آموزشی دارند همانطور که آقای شمسی هم فرمودند فایلها رو تماما" در آپلود سنتر جومینــــــا بارگذاری کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر