مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان این قالب رو برای سایت خودم طراحی کرده بودم و کد نویسی این قالب رو آقای سعید شمسی انجام داده بود من این رو تقدیم می کنم به تمام دوستان و اساتید راستی کد نویسی این قالب طوری بهینه شده که با تمامی مروگرها سازگاره کپی رایت رو لطفا حذف نکنید اسکرین شات موقعیت های قالب دمو قالب برای جوملا1.5 http://www.mb3.ir/demo/n-mb3-1 لینک دانلود جوملا 1.5 http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13466971651.zip لینک دانلود جوملا 2.5 بهینه سازی این قالب رو برای جوملا 2.5 خودم انجام داده ام گفتم شاید دوستان نیاز داشته باشند http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13596730931.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msc.mehdi 0 ارسال شده در مهر 91 سلام این قالب روی جوملا2.5 نصب نمی شه اخطار می دهد ناتوان در یافتن پوشه منبع پیگیری نمایید جواب دهید لطفا راهنمایی کنید نیازمند فوری قالب دوستان که دیگه قالب به درد بخور دیگه نمی زارند برای دانلود همه دارند قالب های عربی را با گوگل تجمه می کنند می فروشند50هزار تومان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام در پوشه mb3\html\section\default.php باید این خط ها رو اینطوری اصلاح کنید کد PHP: if ($this->params->get('show_page_title',1)) : کد PHP: if ($this->params->get('show_description',1) کد PHP: if ($this->params->get('show_categories', 1)) : ببینید حل میشه یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در مهر 91 درود قالب زیبایه . اگه بین موقعیت ها فاصله هاش کمتر بشه خیلی جالبتر میشه . دستتون درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در مهر 91 سلام خسته نباشید قالب خیلی خیلی زیبای هست به قول دوست عزیزمون اگر فاصله ها کمتر بشه و مهم تر از اون رنگ پشت زمینه سایت طوسی بشه حرف نداره حالا بگذریم برادر این قالب دانلود کردم و نصب خودم یکسری موقیت بهش اضافه کردم هید هم اضافه کردم الان مشکلی که دارم این هست این تاریخ هست بالای پشتیبانی انلاین اینو میخوام برش دارم محوش کنم برش هم داشتم کد هاشو از تو فایل indx.phpبرداشتم ولی در در اخر این رنگش هم نمی خوام باشه الان مشکل من اینه کاری کنم این رنگش از روی هیدر برود کنار این لینک را ببنید متوجه خواهید شد روی این لینک کلیک کنید تا تصاویر را مشاهده کنید با تشکر خوب امیدوارم منظورم را رسونده باشم تو این تصاویر قسمتی که مد نظرم هست را یه مستطیل قرمز رنگ دورش کشیدم تا متوجه منظورم بشوید امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسونم بنده تا جای که میتونستم انجام دادم ولی هرکاری میکنم این محو بشه از روی هیدر نمیشه بعد اینکه کدهاشو برداشتم خود تاریخ میره ولی این لکه نمیره در ضمن دوست عزیز یه خواهشی که دارم میتونید بفرماید برای رنگ پشت زمینه را طوسی کنم باید از کجا اقدام کنم ممنون در اخر شرمنده از دوستان و اساتید که پر حرفی کردم این سری هم استادن و تجربه دارن عزیز معرفت به خرج بدند راهنمای کنند با تشکر منتظر جوب می مونیم :heart::002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام دموی آنلاین بدید ، ببینیم چیکار میشه کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabanet69 0 ارسال شده در مهر 91 سلام ممنون داداش براتون پیغام خصوصی کردم جوابشو تو همین تایپ بفرماید که دوستان دیگه مشکل بنده هم داشتند حل بشه در ضمن دوست عزیز میشه یه کمکی هم بکنید برای طوسی کردن رنگ پشت ضمینه ممنون منتظر هستم بازم تشکر :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مهر 91 با سلام البته من منظورم این بود که لینک سایتتون رو همینجا قرار بدید تا بقیه دوستان هم بتونند کمکتون کنند در هر حال من سایتتون رو بررسی کردم موردی که فرمودید به کدنویسی مربوط نمیشه . اون قسمت با دو تا تصویر درست شده که میبایست اونها رو با یک نرم افزار گرافیکی خوب مثل فتوشاپ قسمتهای اضافه را بصورت شفاف تبدیل کنید در پوشه images قالبتون دو فایل به نامهای mb3_header_5.png و mb3_header_6.png قرار دارد که میبایست اونها رو ویرایش کنید در مورد بکگراند قالب نیز سوال کرده بودید که به شخصه توصیه میکنم تغییر رنگ ندید به خاطر اینکه مجبور میشید کلی تصویر که در قسمت مرکزی قالب نیز استفاده شده را ویرایش کنید و دردسر زیادی خواهد داشت اگر کد زیر را بصورت موقت تغییر بدید متوجه منظورم میشید بدین صورت که در خط 9 templates/mb3/css/styles.css کد زیر قرار دارد body { background-color: #808283; color: #7E7E7E; direction: rtl; font: 12px Tahoma,Arial; margin: 0; padding: 0; text-align: right; } در کد بالا مقدار background-color را اگر به رنگی دیگر تغییر بدید خواهید دید که وضعیت به چه شکل خواهد شد تصمیم با خودتونه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در بهمن 91 سلام من نتونستم این قالب را روی جوملا 2.5 نصب کنم و پیغام ناتوان در یافتن پوشه منبع را می دهد کاری که آقای میری گفتند را انجام دادم ولی نتونستم درستش کنم اگه میشه یکی از مدیران این قالب را اصلاح کنه و دوباره آپلود کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در بهمن 91 با سلام. فایل XML برای جوملا ناسازگار بود. فایل تصحیح شده را از لینک زیر دریافت نمایید: دانلود قالب(متاسفانه نشد فایل رو تو آپلود سنتر جومینا آپلود کنم(ارور 403 میده/دوستان لطفا اصلاح کنند)) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 91 با سلام لینک در پست اول اصلاح گردید میتونید به راحتی نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر