m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 با سلام يه ناهماهنگي در مطالب هست نميدونم چطوري بگم دمو ميذارم خودتون ببينيد انگار عكس ها جزو مطالب نيستند در نتيجه هر موقع متن مطالب تموم شد مطلب بعدي مياد و اگه عكس بزرگتر از مطلب باشه وسط دوتا مطلب قرار ميگيره البته اين اشكال رو تقريبا در همه قالب ها و نسخ جوملا داشتم آيا راه حلي داره؟ دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 یه افزونه (پلاگین) هستش که تصاویر رو یکسان داره نمایش میده درسته؟ در تنظیمات همون افزونه سایز تصویر رو کمتر کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام شما دارید از پلاگین cutoff (فکر کنم اسمش این بود) استفاده می کنید ارتفاع تصویرتون رو تغییر بدید تا مشکل حل بشه یا اینکه کارکترهای متن تون رو افزایش بدید تا به زیر عکس برسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 سلام فرقي نداره چه پلاگين ريسايز رو فعال كنم چه غير فعال با زدن اينتر بعد از مطلب درست ميشه اما راهي هست كه اين كار به طور پيشفرض صورت بگيره و ديگه نيازي به تنظيم دستي اندازه مطالب با اندازه عكس نباشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 خوب البته پلاگین cutoff که دوستمون گفتم برای جوملا 2.5 من ندیدم! ولی خوب در کل شما میتوانی تعداد نمایش حروف کلمات رو هم تنظیم کنی! یعنی میاد مطالبی که گفتی رو رو هم هماهنگ میکنه...فقط تنظیمش کن تا به نمایش درست در قالبت برسی.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام کد زیر را به انتهای فایل template.css اضافه کن div.item { margin: 0 0 30px 0; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 سلام نه متاسفانه اين كد ها هم كارساز نيست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست گلم ، شما کش مرورگرت رو پاکسازی کن مشکل با همون کد حل شده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر