feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من یه منو دارم تو سایتم و حالت یکی از ساب منوهای سایتم رو "نمایش لیست مطالب مجموعه" انتخاب کردم. وقتی روی این ساب منو کلیک می کنم بجای اینکه لیست مطالب مجموعه مورد نظر رو باز کنه یه صفحه سفید باز می کنه. یعنی در واقع هیچ لیستی باز نمیکنه. ممنون میشم کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 دقت کنید ببینید مجموعه مورد نظرتون رو درست انتخاب کردین؟ تعداد نمایش در پارامتر ها رو دقت کنید... مطالب مورد نظر رو ببینید در حالت انتشار هستند... ادرس دمو رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون از اینکه پاسخ دادید. همه این مواردی رو که فرمودید چک کردم. هیچکدوم مشکلی ندارن. اینم دمو: http://2shanbe.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 برای تست حالت "نمایش لیست مطالب مجموعه" رو روی گزینه دیگر بزارید ببینید نمایش میده یا نه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 مشخصات سایت رو واستون پیام خصوصی کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 عزیز برای بنده این ارور میاد پس از ورود به مدیریت: Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home/shanbeir/public_html/administrator/components/com_admin/tmpl/sysinfo_system.php on line 34 ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوباره امتحان کنید لطفا.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام به همه ضمن تشکر از تلاش های آقای leksoz، از بقیه اساتید، کسی هست که بتونه کمک کنه؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در مورد اون اروری که در پست شماره 6 به اون اشاره شد مربوط به غیرفعال شدن تابعی است که توسط ادمین سرور انجام شده اما در مورد مشکل شما در صورت امکان اطلاعات ورود به ادمین جوملا + لینک این تاپیک را برام پ.خ کنید یه نگاهی بندازم ببینم چیکار میشه کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بررسی شد ولی مشکل حل نشد ! ظاهرا" همه چیز درسته . فقط تنها اشکالی که دیدم اینه که در قسمت مدیریت مطالب حدود 8 تا از مطالبتون دو به دو عناوین یکسانی دارند که نامهای مستعار یکسانی هم دارند خب به طبع ایجاد چنین مطالبی در دیتابیس اختلال ایجاد میکنه بهتره نام و نام مستعار مطالب را اصلاح کنید که هر مطلب تنها یک عنوان منحصربفرد داشته باشه بعد از این کار از دیتابیستون بک آپ بگیرید و یکبار Repair کنید ان شاءا... مشکل حل میشه . اگر نشد در همین تاپیک پیگیر باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون از وقتی که میذارید. این مواردی رو که گفتید رو انجام دادم(البته روی لوکال) ولی متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست. با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام یادم رفت اینو بگم با قالب پیشفرض جوملا هم چک کنید ببینید همینطوریه یا نه ممکنه ایراد از کدنویسی قالب باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام مجدد قالب پیشفرض جوملام پاک شده. میشه بگید ممکنه مشکل از کدوم کدهای قالب باشه؟؟ تا خودم برطرفش کنم. خیلی خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، بنده گفتم ابتدا تست بفرمایید که معلوم بشه ایراد از قالب هست یا نه بعد تصمیم گیری بشه برای ادامه روند حل مشکل قالب پیشفرض رو میتونید از بسته جوملا بردارید و چون جوملاتون 1.5 هست میتونید قالب رو در پوشه templates کپی کنید یا اینکه زیپ شده اش را نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام صبح بخیر از قالب پیشفرض جوملا استفاده کردم مشکل برطرف شد. خودم هم فکر میکردم مشکل از قالب من باشه. حالا فکر میکنید مشکل از کدوم قسمت قالب هستش؟کدوم کد؟ با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در شهریور 91 سلام به همه کسی می تونه به من بگه مشکل از کدوم قسمت قالبه؟؟ چه تکه کدی رو باید اضافه یا حذف کنم؟؟ دو روزه دارم باهاش کار میکنم. ولی نتونستم بفهمم مشکلش از چیه!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام حدس من اینه که افزونه هاتون با هم تداخل پیدا کردند کامپوننت swmenu و ماژول moomenu موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر