master89 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام خدمت دوستان بنده قصد دارم یک سایت دانلود برنامه و تم موبایل راه اندازی کنم ، مثل سایت mobile9.com یک کامپوننتی میخوام که مثلا یک موبایل 5800 درش تعریف کنیم و کاربر با انتخاب اون بتونه تمام فایل های مربوط به 5800 رو ببینه ، اما اون فایل های در شاخه مشابهی مثلا 5230 هم قابل رویت باشه. (فکر کنم به این کار میگن تگ دیگه) کامپوننتی هست که همچین کارایی داشته باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام نیازی به افزونه نیست خب شما میتونید برای هر موبایل یک مجموعه با نام نوع موبایل درست کنید و فایل ها و مطالب در مورد موبایل مربوطه را در همان مجموعه قرار دهید به نظر من این راه مناسبیه ولی باز میتونید تحقیق کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 بله پس از انجام صحبت های دوستمون پلاگین مطالب مرتبط رو نصب و فعال کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر