یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من دنبال یه کامپوننت نظر سنجی انگلیسی میگردم که مثل مثل کامپوننت نظر سنجی جوملا 1.5 باشه یعنی چن تا فیلد داشته و بیبننده بتونه یکی از گزینه ها رو انتخاب کنه!! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام می توانید از acepolls استفاده کنید. از جوملا جهانی دانلود کنید نسخه انگلیسی اش است. فارسی اش هم به نظرم تو انجمن باشه. قابلیت های خوبی داره. جستجو کنید بدست خواهید آورد بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون میشم لینک دانلودشو برام بذارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 http://www.joomace.net/downloads/acepolls نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنونم راستی همون ویژگی رو که قابلیت انتخاب چند مورد رو داره یا نه؟؟؟:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام بله در تنظیمات همچین گزینه ای داره. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 من نصبش کردم و همخون طوری که گفتین بود ولی وقتی بهش موقعیت میدم چیزی تو صفحه اصلی نشون نمیده و اینکه توی پارامتراش Related article link اینو داره باید آدرس سایتو بهش بدم؟؟؟ ممنون میشم کامل راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام مطمئنید که تمام تنظیمات رو درست اعمال کردید و باز نمایش داده نمیشه؟ اگه بله » پس نام موقعیت و آدرس سایتت رو بگید تا ببینیم. گزینه related article link برای مقالات مرتبط است. شما نیازی به دادن آدرس نیستید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر