ali_M_K 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام بعد از نصب و ریستور کردن بکاپ سایت من به همچین صورتی دراومده: لطفا راهنمایی کنید - ممنون سلام بعد از نصب و ریستور کردن بکاپ سایت من به همچین صورتی دراومده: لطفا راهنمایی کنید - ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام باید انکدینگ رو روی utf8 بگذارید توی مدیریت هم این مشکل هست؟ با قالب پیش فرض هم همینطوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_M_K 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام باید انکدینگ رو روی utf8 بگذارید توی مدیریت هم این مشکل هست؟ با قالب پیش فرض هم همینطوریه؟ بله هرچی تو دیتابیس ذخیره میشه همینجوریه collation , charset رو تغییر دادم اما تغییر نمیکنه کلافه شدم دیگه لطفا کمک کنید اگه لازمه هاست و کنترل رو در اختیارتون بذارم ali.moradnia@gmail.com ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید منظورتون از این عبارت چیست !؟ بعد از نصب و ریستور کردن بکاپ سایت اگر نصب افزونه هست بارها در خصوص رفع اش بحث شده و تنها نیاز به کمی جستجو هست اگر انتقال بک آپ هست باز هم قبلا بحث شده (پیشنهاد میکنم اگر میخواهید انتقال انجام دهید از افزونه ی آکیبا استفاده کنید) در کل اگر کامل توضیح دهید دقیق تر میشه راهنمایی کرد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر