leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 با عرض سلام راستش من یه سری مشکلات داخل انجمن دارم که نمیدونم تنها برای من باشه کلا برای همه همچنین هست! افراد انلاین رو کلا ندارم انتهای انجمن... گزینه ی سطوح دسترسی: هستش که رنگهای سمت های مختلف رو با هر رنگ نوشته...برای من از هر کدام 2 تا هستش! موقع ارسال مطالب یکی در میون ارور ارسال میکنه واسم بعد رفرش میکنم میبنم نوشته خودم ارسال شده! سرعت هم که خوب به شدت واسم پایینه! روی اسم شخصی کلیک میکنم نشون میده افلاینه...همون ثانیه میرم صفحه اصلی میبینم تاپیک ارسال کرده همون شخص !در حالی که میگم در قسمت کاربران ان لاین هم هیک کسی به جز خودم ان لاین نیست! قدیم اگر تنها ان لاین بودم گوگل و الکسا رو نشون میداد هستن ولی الان این 2 هم نیستن! ایا این مشکلاته همه هستش؟ ممنون:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 میلاد جان بله این مشکلات عمومی هستند امیدواریم که مدیران هر چه سریعتر به فکر درست کردن نقصهای انجمن باشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 گزینه ی سطوح دسترسی: هستش که رنگهای سمت های مختلف رو با هر رنگ نوشته...برای من از هر کدام 2 تا هستش! با سلام البته در این مورد سطوح دسترسی یکی نیستند و یه کوچولو با هم دیگه اختلاف دارند که باید تیزبین باشید . کشفش به عهده خودتون در مورد باقی موارد هم بله فعلا انجمن به مرور در حال بروزرسانی هست صبور و شکیبا باشید :shy: موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 ساعت 3:55 صبح روز سه شنبه !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام انجمن در حال بروز رسانی هست و اختلالات احتمالی موقتی میباشد که رفع خواهد شد... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز شکیبا باشید این مسائل از دید مدیران دور نیست در حال تصحیح موارد هستند شکیبا باشید لطفا با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر