m.shabani 28 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت اساتید عزیز یه فروشگاه راه اندازی کردم ولی تو اینترنت اکسپلورر و کروم مشکلی نداره ولی تو فایر فاکس بهم میریزه ممنون میشم راهنمایی کنید آدرس سایت: shadineh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من یهمریختگی ندید م میتونید عکس بگیرید . قبل عکس گرفتن یک بار کشتون رو پاک کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من یهمریختگی ندید م میتونید عکس بگیرید . قبل عکس گرفتن یک بار کشتون رو پاک کنید یا حق تشکر جناب شمسی عزیز از پاسختون تو اکسپلورر و کروم هیچ مشکلی نداره ولی تو فایرفاکس 13 14 بهم میریزه اگه توجه کنید گزینه خرید پایین عکس محصول قرار گرفته این هم عکس رو دو تا سیستم هم چک کردم همین مشکلو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من هم مانند آقای شمسی مشکلی ندیده بودم . با فایر فاکس 15.0 تست کردم الان خواستم یه بار دیگه هم ببینم ولی ظاهرا سایتتون باز نمیشه و این ارور رو میده No configuration file found and no installation code available. Exiting... موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزيز دو تا تصويري كه براي گرمخانه و عروسك قرار دادين نسبت به چهار تصوير ديگر بزرگتر است. اندازه دوتا عكس 114*159 است در صورتي كه تصاوير ديگر در اندازه 114*152 هستند فكر مي كنم با تغيير اندازه اين دو مشكل حل شود . موفق باشيد:shy: تصحيح مي كنم 113*152 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر