gipcenter 3 ارسال شده در شهریور 91 دوستان من در سايتم از كامپننت jdownloads استفاده كردم و يك مشكلي دارم كه مي خواهم آخرين نرم افزار هاي آپلود شده را مثل ماژول adianews2 نمايش بدم يعني يك عكس همراه با موضوع و توضيحات مثل سايت هاي دانلود لطفا كمك كنيد كه چيكار ميتوانم بكنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام تو جوملای جهانی ماژول برای نمایش آخرین فایلها مخصوص جی دانلود هست اما توش نمیشه تصویر نشون داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در شهریور 91 با تشكر از شما چرا با ماژول jDownloads Latest تصوير هم نمايش ميده فقط مشكل اين جاست كه متن توضيحات رو داخل tooltip نمايش ميده و من ميخواهم كه بيرون و معمولي نمايش بده مثل اين تصوير كدي كه اين متن رو داخل tooltip نمايش ميده اين هستش [align=left] // add description in tooltip if ($view_tooltip && $files[$i]->description){ $link_text = ''.JHTML::tooltip(strip_tags(substr($files[$i]->description,0,$view_tooltip_length)).$short_char,JText::_('MOD_JDOWNLOADS_LATEST_DESCRIPTION_TITLE'),$files[$i]->file_title.' '.$version.$files[$i]->release,$files[$i]->file_title.' '.$version.$files[$i]->release).''; } else { $link_text = ''.$files[$i]->file_title.' '.$version.$files[$i]->release.''; } echo ''.$number.$files_pic.$link_text.''; [/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر