asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 درود . من از قالب bluered استفاده میکنم. وقتی یه پست میزارم ، میخوام بقیش بره به ادامه مطالب . وقتی ادامه مطلب رو میزارم قالبم بهم میریزه . یه عکس پیوست کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دمو آنلاین قرار بدید... پیشنهاد:اگر محتویات رو از جایی کپی کردید ابتدا در notpad بریزید و بعد از اونجا کپی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 نتونستم نسخه دمو رو درست کنم . این آدرس خود سایت هست که با گذاشتم ادامه مطلب خراب شده . اگه من ادامه مطلب رو بردارم درست میشه آدرس سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام مشکلی که فرمودید مشاهده نشد با مرورگر دیگری تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر