asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 درود من قالب ورزشی وب سایت گلگهر رو نصب کردم ولی مشکل در نصب قالب وجود داره . دستی هم نصب کردم باز مشکل داشت . JInstaller::install: فایل '/home/kazemeii/public_html/tmp/install_50408bf7a1fef/gsport6/template_thumbnail.png' وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام. خوب همین طور که از ارور مشخصه فایل زیر در قالب وجود نداره. template_thumbnail.png شما اینو بهش اضافه کن نصب میشه. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 متوجه نشدم . کجاش باید اضافه کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 template_thumbnail.png این عکس مربوط میشه به نمایی کلی از قالب شما اگر اشتباه نکرده باشم باید این رو در روت قالب اضافه کنید در پوشه اصلی جایی که فایل هایی همانند index .php قرار دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر