arashshiler 12 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان الان شاکی نشید بگید چرا جستجو نمیکنی من جستجو کردم اما فقط مال جوملا بود من یه کد میخوام که اگر مثلا با مرورگر اکسپرور کسی وارد بشه بهش اخطاربده و متن منو نشون بده اما واسه جوملا نمیخام باید چه بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان الان شاکی نشید بگید چرا جستجو نمیکنی من جستجو کردم اما فقط مال جوملا بود من یه کد میخوام که اگر مثلا با مرورگر اکسپرور کسی وارد بشه بهش اخطاربده و متن منو نشون بده اما واسه جوملا نمیخام باید چه بکنم بله ارش جان شما برای این کار: فقط کافی است این کد را بعد از تگ قرار دهید: منبع نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون کار کرد اما یه سوالی دارم این کلا واسه اکسپرورر اخطار میده یا فقط واسه اکسپرور8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر