yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام از قالب تابناک استفاده میکنم و می خوام 1 - فاصله های اضافی کنار خبر رو حذف کنم (مطابق تصویر) 2- دوتا موقعیت در پایین قالب و 1 موقعیت در روبروی موقعیت slide ایجاد کنم khatshekanan.ir ممنون میشم راهنمایی کنین به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام منظورتون از کدوم فاصله هست..! 2- دوتا موقعیت در پایین قالب آموزشش در انجمن موجوده(http://forum.joomina.ir/thread-14548.html?highlight=%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA) 1 موقعیت در روبروی موقعیت slide ایجاد کنم منظورتون کنار موقعیت هست(چپ یا راست) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 فاصله های اضافی رو با 2تا نوار مشکی رنگ نشون دادم.. از لینک سایت هم می تونین ببینین به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برای حذف فاصله های مشکی باید برید در داخل کدها پهنای کانتتنت رو زیاد کنید یا حق به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 برای حذف فاصله های مشکی باید برید به فایل joomla.css در خط 232 کد زیر قرار دارد table.contentpaneopen, table.contentpane, table.blog { width: 95%; margin-right:10px } کد زیر رو جایگزین کد بالا کنید table.contentpaneopen, table.contentpane, table.blog { width:99%; margin-right:0px } برای ایجاد موقعیت هم متوجه نشدم دقیقا کجا میخواید موقعیتتون رو اضافه کنید...! موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مهر 91 * یک سوال دیگه در مورد این قالب: - چطوری میتونم محدوده خلاصه خبر رو کم کنم؟ - چطوری میتونم عکس کنار مطلب رو کوچیک تر کنم؟ چون این قالب بطور پیشفرض یک سایز برای عکس کنار مطلب داره به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مهر 91 با سلام بزرگوار سوال جدید در تایپیک جدید هر سوال در یک تایپیک! لطفا سوال های خودتون رو در تایپیک جدید بپرسید و سوالتون رو کمی دقیقتر بپرسید! موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر