mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام. براي نمايش دادن لينك سايتهاي ديگر به صورت تصويري و متحرك كه با قراردادن ماوس روي آنها توقف كند از چه افزونه اي استفاده ميشود؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 بصورت دستی با کد marquee می تونید بگذارید و از افزونه هم میشه استفاده کرد من این افزونه را برای شما آماده کردم : Link Scroller برای استفاده از عکس از کد زیر می توانید استفاده کنید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 بصورت دستی با کد marquee می تونید بگذارید و از افزونه هم میشه استفاده کرد من این افزونه را برای شما آماده کردم : Link Scroller برای استفاده از عکس از کد زیر می توانید استفاده کنید: با سلام. ممنون از زحمت شما. با این افزونه لینک ها به صورت متن می باشد. اگر بخواهم به جای متن تصویر بگذارم مانند سایت http://farhangi.um.ac.ir/portal لطفا راهنمایی فرمایید. ضمنا سئوالات بی مورد را به حساب نداشتن اطلاعات کافی بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 درود بر شما دوست گلم من که خدمتتون عرض کردم به چه صورت!! شما برای اینکه بجای متن عکس بگذارید در قسمت عنوان از کد زیر استفاده کنید: title عنوان عکس هست، alt برچسب و src مسیری که عکس مورد نظر در آن قرار داره که شما باید این ها را تغییر بدهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر