opoet7 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام و خسته نباشید امکان استفاده از دو فونت متفاوت با سایز های متفاوت در CSS یا جای دیگه برای متمایز کردن نوشته های فارسی و انگلیسی وجود دارد؟ بدین شکل که تو مقالات وقتی نوشته دارای نوشته های فارسی و انگلیسی هست نوشته های فارسی با یک فونت و سایز و نوشته های انگلیسی با یک فونت و سایز دیگر باشند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام والا شدنش رو که فکر کنم بشه باید با css آشنا باشید و بتونید یکسری کلاسها رو به دلخواه خودتون بنویسید . یعنی یک کلاس برای فارسی و یک کلاس هم برای انگلیسی . بعد این کلاسها را در داخل ادیتور استفاده کنید بدین صورت که دکمه html رو میزنید و داخل کادر html متن موردنظرتون رو داخل کلاس موردنظر در تگ استایل قرار میدید یه کم شاید راه سختی به نطر برسه ولی راه دیگه ای نمیدونم مگر آنکه بقیه دوستان در این مورد نظری داشته باشند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
opoet7 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام و تشکر نه نمیخوام موقعی که نوشته رو ایجاد می کنم خودم انتخاب کنم میخوام خودش این کارو خودکار انجام بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر