alireza_ag 0 ارسال شده در اسفند 91 سلام از اینکه منو راهنمایی کردی خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم: بنده لوگو رو سمت راست آوردم حالا میخوام ارتفاع کادر سفید رنگ رو افزایش بدم . منوها رو هم یه کم پایین بیارم که رو لوگو نیفتن. یه عکس هم گذاشتم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دموی آنلاین (آدرس سایت) قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : alireza_ag نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza_ag 0 ارسال شده در اسفند 91 با سلام دموی آنلاین (آدرس سایت) قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق دستت یه دنیا درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 91 با سلام برای افزایش ارتفاع قسمت هدر میبایست تصویر پس زمینه را ادیت کنید . در پوشه images قالبتون فایل mw_header_02.png را با توحه به ارتفاع موردنظرتون ویرایش کنید اگر پس از ویرایش مشکلی در نمایش داشتید در کد زیر مقدار height را افزایش دهید templates/mw_patriot/css/template_rtl.css خط 63 #mw_header_02, #mw_logo { height: 66px;} برای اصلاح فاصله عمودی منوها هم در خط 85 کد زیر قرار دارد که میتوانید مقدار top را تغییر بدید #mw_menu { height: 48px; top: 28px; width: 750px;} موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام و خسته نباشید اگر امکان داره بفرمایید در کجا میشه عرض موقعیت سمت راست و همچنین قسمت مطالب و ... که در مرکز صفحه هست را زیاد کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام باید از طزیق css این کار ور انجام بدین یا حق 1 واکنش ها : dj2741 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با تشکر از راهنماییتون میشه بیشتر توضیح بدید دقیقا کدوم خط میشه من خودم گشتم ولی چیزی متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 کسی نیست بتونه راهنمایی کنه؟ این سایت من هست الان ببینید ستون سمت راست و مطالب درست معلوم نیستند با تشکر www.toucanco.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 کسی نبود؟ الان نزدیک سه الی چهر روزه من این موضوع را مطرح کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود از اینکه دیر شد عذر میخواهیم. در فایل template_rtl.css خط 213 کد زیر قرار دارد : #mw_left, #mw_right می تونید مقدار width رو از 200 به بیشتر افزایش بدید در همون فایل خط 243 کد زیر قرار دارد: #mw_center, #mw_component, #mw_news, #mw_news .module می تونید مقدار width این هم افزایش بدید موفق باشید 1 واکنش ها : dj2741 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 با سلام مجدد من تغیراتی که گفتید را انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود مقدار رو چقدر تغیر میدید؟به هر کدوم مثلا 100 پیکسل اضافه کنید من الان کدهاتون رو می بینم ولی تغیر نکردند!! من تغیر دادم تغیر کرد!! حتمن جایی اشتباه می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 من الان دقیقا در خط 213 mw_left, #mw_right# به همان صورتی که شما گفتید width:300px را قرار دادم ولی هیچ فرقی نکرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 کش جوملا و مرورگر خودتون رو خالی کنید و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود همون فایل خط 217 کد زیر قرار دارد : #mw_left .module_menu, #mw_left .module, #mw_right .module_menu, #mw_right .module مقدار width ان را پاک کنید ولی اینجوری چهره خوبی به سایت داده نمیشه بهتره همون قسمت وسط رو بیشتر کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 خوب اون قسمت وسط را چطور میتونم تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 دقت نمی کنیدااااا تو پست های قبلیم گفتم لطفن دقت کنید 1 واکنش ها : dj2741 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dj2741 1 ارسال شده در اردیبهشت 92 بله ممنون از راهنمایهاتون مشکل حل شد واقعا تشکر میکنم که رسیدگی کردید :wub: 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzadbj 1 ارسال شده در آذر 92 با سلام دوستان این قالب خوبی هستش فقط یک مشکل اساسی داره . کادر اسلاید شو در تمامی صفحه ها هستش میخوام کادر اسلاید فقط صفحه اصلی باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzadbj 1 ارسال شده در آذر 92 با سلام دوستان بنده تا به الان ده ها بار در خواست کمک کردم اما یک نفر حاظر نشد کمک کنه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 92 درود بر شما اگر ماژول است که راحت می توانید در تنظیمات ماژول اختصاص به منو را فقط در صفحه اصلی قرار بدید. اگر کد نویسی شده است و ماژول نیست باید برای شما کد نویسی بشه که در صفحه اصلی نمایش داده بشه. 1 واکنش ها : farzadbj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzadbj 1 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) درود بر شما اگر ماژول است که راحت می توانید در تنظیمات ماژول اختصاص به منو را فقط در صفحه اصلی قرار بدید. اگر کد نویسی شده است و ماژول نیست باید برای شما کد نویسی بشه که در صفحه اصلی نمایش داده بشه. با سلام و درود بر شما دوست عزیز مشکل من اسلاید شو هستش من اسلاید شو را در صفحه ای اصلی تعریف کردم ولی وقتی میرم به صفحه مثلا تماس با ما اسلایدشو را تعریف نکردم ولی کادر پشت اسلاید شو هستش کلا برای تمامی صفحه ها هستش . من خودم چند ساله دارم جوملا کار میکنم ولی این مشکل برروی قالب دیگی ندیدم. ممنون میشم شما این قالب را روی لوکال تست کنید متوجه میشوید. سپاس ویرایش شده آذر 92 توسط farzadbj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 وقتی میرم به صفحه مثلا تماس با ما اسلایدشو را تعریف نکردم ولی کادر پشت اسلاید شو هستش کلا برای تمامی صفحه ها هستش با سلام خب این به این دلیله که احتمالا" موقعیتها بصورت شرطی تعریف نشده اند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر