axon2012 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من در مورد جوملا یک مقدار تازه وارد هستم جستجو کردم ولی جواب این سوالم رو نگرفتم. من چند تا قالب دانلود کردم که شامل سه تا پوشه زیپ شده هستند: install package ، quick start، demo content ولی فرقشون را دقیقا نمیدونم .سوال دوم اینکه جوملای اینها همه انگلیسی هست.چطوری میتونم فقط قالب را از توشون بردارم و روی جوملای فارسی که قبلا نصب کردم بذارم به طوری که نیاز به نصب ماژول ها و کامپوننت ها به طور جداگانه نباشه و بازم سایت عین دمو بیاد بالا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برای این موردی که شما میفرمایید باید از install package استفاده کنید . این نوع بسته ها شامل قالب و افزونه های موردنیاز میباشد محض اطلاعتون هم عرض کنم بسته های Quickstart نصبشون همانند نصب جوملاست . یعنی باید یه دیتابیس بسازید و این بسته را همانند جوملا نصب کنید . یعنی این بسته ها یک جوملا به همراه قالب و سایر الحاقات را نصب میکند بسته های demo content رو دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم بدین صورتند که قالب رو همانند دموی قالب یعنی با نصب اطلاعات نمونه نصب میکنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iranbeylan 5 ارسال شده در شهریور 91 كاملا درسته. منم چون زياد قالب دانلود مي كنم. اكثرا كوئيك استارت دارند. ولي اگه مي خواين قالب رو از Quickstart بهتره بريد بخش قالبها يا همون theme ، و قالب مورد نظرتون رو كپي كنيد.:at: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 بخش دوم سوال شما :دوست عزیز شما ببین قالب بسته نصبی rtl هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام برای اینکه مدیریت و قالب فارسی و راستچین شود همون quickstart رو نصب کنید. بعد بسته فارسی ساز رو دانلود و نصب کنید. بعد از فعال و پیشفرض گذاشتن هم مدیریت جوملا تون فارسیه و هم قالب فارسی دارید. افزونه ها هم باید نسخه فارسی شون رو جداگانه نصب کنید. البته ببینید اصلا قالبتون از rtl پشتیبانی میکنه یا نه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر