ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام من میخوام برای یه سایت خبری از قالب پارمین استفاده کنم اما یه مشکل داره اینم این هست که قسمتی از قالب بروی منو سمت چب قرار میگیره در ضمن که از جوملای 1.5هم استفاده میکنم ودر کد های قالب هم هیچ تغیری ندادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لطفا دمو آنلاین قرار بدید تا دوستان کدها رو بررسی کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون این هست ادرس سایت www.sadooghsport.ir ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، خب اینطوری که نمیشه ! اگه با ماژول این مشکل رو دارید یه ماژول تو اون ناحیه منتشر کنید یا اگه با مطلب مشکل دارید یه مطلب قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ezabadi 1 ارسال شده در شهریور 91 درست بشو نیست هر کارکردم باهاش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 بزرگوار شما یه مطلب یا ماژول تو حایی که مشکل داره قرار بده تا دوستان کدها رو بررسی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر