ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 سلام در سايتم يه فايل واسه دانلود گذاشتم ميخواستم يه كاري كنم كه تعداد دانلود هاي اين فايل در همون پست به نمايش در بياد پيشنهادتان چيه؟ مثلا بنويسه : تعداد دانلود (18) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام برای دانلود از چی استفاده میکنید ؟ اسکریپت جدا ؟ ایکستنشن ؟ ... لینک مستقیم بدون هیچ واسطی ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 من يه هاست رايگان دارم و نرم افزارم رو در اون قرار ميدم ، بعد لينك رو غير مستقيم در سايت قرار ميدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام منظورتون رو خوب متوجه نشدم منظورتون اینکه روی هاست رایگان اسکریپت نصب کردین ؟ اگه بله : از اسکریپتی استفاده کنید که تعداد دانلود هارو نشود بده مثل کلیجا یا ... میتونید یک کار یگه هم بکنید اونم اینکه از یک کامپوننت دانلود نصب کنید و این اینک رو در اون قرار بدین ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 من يه فايل رو در يه هاست ديگه ( مثلا يه آپلودسنتر رايگان) آپلود كردم حالا ميخوام اون لينكي كه اون سايت آپلود بهم ميده رو در سايتم قرار بدم اين كار رو كردم حالا ميخوام بفهمم با اين لينك ، چند بار اين فايل دانلود شده اون سايت آپلود هم اني قابليت رو نداره كه تعداد دانلود رو نمايش بده من ميخوام بدونم آيا اسكريپتي وجود داره كه من آدرس فايل دانلود رو بهش بدم و اون تعداد دانلود فايل رو نمايش بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 بله میتونید از کامپونت های دانلود استفاده کنید که موقعی که روی دانلود کلیک میشود به لینک مورد نظر شما منتقل گردد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 وقتي از كامپوننت دانلود استفاده كنم ، تعداد دانلود ها رو هم نمايش ميده؟ و اينكه اين كامپوننت ها رو كدومشو پيشنهاد ميكنيد؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 بله اکثر کامپونت های دانلود تعداد دفعات دانلود شده رو نشون میدن پیشنهاد من jdownloads هست که در انجمن هم معرفی شده و قابلیت دانلود اعتباری رو هم داره البته میتونید بقیه کامپونت ها رو هم تست کنید و هر کدوم که بیشتر با نیازهای شما همخوانی داشت استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام بله نشون داده میشه ... با هر کدوم که راحت هستید ! { یه نمونه خوبش تو سایت خودمون موجود هست میتونید دانلودش کنید jdownloads فارسی} اگه نیاز به کامپوننت دانلود ندارید بهتر از همون اسکریپتی که گفتم استفاده کنید ... تعداد دانلود هارو هم نشود میده و هم کلی امکانات دیگه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 اسكريپ كليجا؟؟؟ ميشه لينك دانلودش رو بگذاريد يا حداقل اسم انگليسيش رو بنويسيد تا من سرچ كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز کافه سرچ کنید ! اسم اینگلیسیشم همونه keeja یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 ممنون اما لينكي كه واسه سرچ داديد در گوگل به اين صورت نوشته ميشه :٠ارسی اسكريپ Ù%8​3ليجا بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 آقای شمسی کلید واژه : اسکریپت کلیجا را سرچ کردند. مرورگر شما مشکل یونیکد دارد اگر هنگام کلیک بر لینک داده شده به بالای مرورگر خودتان نگاه کنید دقت کنید برای لحظه ای نام این 2 کلمه را می بینید که بعد encode می شود. شما در موتور جستجو 2 کلمه ای را که نوشتم سرچ کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 كليجا رو از اينجا دانلود كردم اما با اين اسكريپ بايد فايل رو آپلود كرد اما من نميخوام فايل رو آپلود كنه فقط لينك دانلود رو قرار بدم و با دانلود كردن كاربران ، اون تعداد دانلود شدن رو نمايش بده :-/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز این فایل رو میخواید از کجا بیارید ... خوب باید بار اول اونو آپلود کنید و کاربرات بیان دانلودش کنند ...و یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 من اپلود رو در يه سايت آپلود رايگان قرار دادم فقط لينكش رو در سايتم ميگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 پس بهتره از کامپونت استفاده کنی. لینک فایلت رو بهش بدی و موقعی که کاربران شما از سایت شما لینک دانلود رو دریافت میکنن در همون قسمت دانلود در سایت شما تعداد دفعات دانلود نمایش داده میشه البته اگه توی 4share و یا zshare هم برای دانلود بزارید خود سایت تعداد دفعات دانلود رو نشون میده. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در آبان 89 چون فایل داخل خود همون هاستی که کامپوننت نصبه نیست،فکر نکنم که به جوابی برسی. واسه استفاده ار کامپوننت باید فایل در پوشه آپلود اون کامپوننت باشه. دوست من باید یه سایت آپلود رایگان پیدا کنی که همون موقع شمار دانلود هارو نشون بده.راهت فکر میکنم این باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز نیازی نیست که فایل درون همون هاستی باشه که جوملا نصب هست موقع تعریف فایل جدید برای دانلود میتونید بجای انتخاب فایل لینکش رو بدید که دریافت لینک توسط کاربر برابر هست با دریافت فایل و سیستم یک عدد به کنتور خود اضافه میکنه موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر