40sec 28 ارسال شده در شهریور 91 با سلام از جوملای 1.5 استفاده می کنم فید سایت هم توسط نینجا آر اس اس پشتیبانی میشه یک سال هم از فعالیت وبسایت می گذره به تازگی در کنترل پنل گوگل وبمستر من پیغام های زیر مشاهده میشه (مربوط به صفحات مختلف): [align=left] Crawl Errors - Not found about?format=feed&type=atom about-neyshabur?format=feed&type=rss about-neyshabur?format=feed&type=atom . . . [/align] چطور می تونم این مشکل رو رفع یا اصلا کد خوراک پیشفرض رو حذف کنم؟ با سپاس از همگی www.iran551.com/fa www.iran551.com/en نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidzakery 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز منم همین مشکلو دارم البته من نینجا آر اس اس ندارم و با خبرخوان پیشفرض جوملا 1.5 کار می کنم اگه تونستین به جوابی برسین اطلاع بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در مهر 91 آیا شما به تازگی در تگ generator دستکاری انجام دادید؟ چون میشه گفت من یک روز پیش از این اتفاق تگ generator رو تغییر دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر