mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام. منوهاي قسمت مديريت سايت من غيرفعال شده. مشكل از كجاميتونه باشه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 91 ممکنه مشکل از تغییرات در هاست باشه از مرورگر دیگه ای تست گرفتید؟ کش مرورگرت رو پاک کن دوباره تست کن بعد چه عملی این اتفاق افتاد؟ شاد باشید :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 تغییرات جدیدی تو سایتتون انجام ندادید مثلا نصب افزونه ی جدید ممکنه برای اون باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام. پلاگين جي كوئري رو نصب كردم بعد از اون اين تفاق افتاد. حالا چه جوري اين پلاگينو حذف كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 ببین پلاگین رو غیر فعال کن شاید درست بشه در غیر این صورت باید با وبمستر هاست تماس بگیری و بگی که برات بک آپ تاریخ فبلی رو اجرا کنه که امکانش هست یه سری اطلاعاتت بپره ولی فکر کنم با غیر فعال کرد مشکلت حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در شهریور 91 ببین پلاگین رو غیر فعال کن شاید درست بشه در غیر این صورت باید با وبمستر هاست تماس بگیری و بگی که برات بک آپ تاریخ فبلی رو اجرا کنه که امکانش هست یه سری اطلاعاتت بپره ولی فکر کنم با غیر فعال کرد مشکلت حل بشه سلام. وقتي منوهاي بالا غيرفعال شده چه جوري ميتونم به محيط مديريت پلاگين ها وارد بشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 اگر دسترسی به هاست دارید از طریق phpmyadmin این کارو رو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام از طریق لینک زیر هم به مدیریت پلاگین ها دسترسی دارید www.mysite.com/administrator/index.php?option=com_plugins دقت کنید به جای mysite.com نام دامین خودتون رو بنویسید... چنانچه با این روش هم دسترسی مقدور نبود همانطور که آقای آمره ای اشاره کردند عمل کنید (نحوه این کار هم قبلا کامل توضیح داده شده و اگر مشکلی بود میتوانید جستجو کنید) قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر