student.student 0 ارسال شده در شهریور 91 دوستان عزیز جوملا رو تقربیا کاملا بلدم سوال من : من یک فرم درست کردم و قرار کدپستی افراد رو بگیره و متاسفانه نمی تونه از ورود کدپستی های تکراری جلوگیری کنه من می خواهم (خواهشنا) یک کدی که از ورود مقدار تکرای برای تکس باکس جلوگیری کنه بمن معرفی کنید. عدم درج کاربر تکراری یا ایمیل رو نمیشه اعمال کرد بنده می خوام تو جدول خود کامپونت از ورود اعداد تکراری جلوگیری کنه نه تو جدول user جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام! به انجمن خوش آمدید دوست عزیز شما باید فرم سازتون رو مشخص کنید... ببینید داده ی وارد شده باید از پایگاه داده دنبال مقدار تکراری بگرده و اینطوری که نمیشه راهنمایی کرد اگه فرم ساز مشخص بشه میبینیم آیا امکاناتی داره که بشه راهنمایی کرد یا نه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pckavir 2 ارسال شده در شهریور 91 این بنده خدا توی عنوان پستش که نوشته با RSForm مشکل داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
student.student 0 ارسال شده در شهریور 91 خیلی ممنون مشکل من در RS FORM PRO هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام این تاپیک رو مطالعه کنید، مربوط به اسکریپت های دلخواه در کادرهای ورودی این فرم ساز می باشد (آموزش رو مطالعه کنید و توجه داشته باشید: شما به جای کدهای جاوا و ... اسکریپتی که میخوایین داده ی وارد شده رو بررسی کنه رو وارد کنید) آموزش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر