فاطمه 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من گشتم این موضوع پیدا نکردم تو انجمن نمیتونم کپی رایت از قالب جوم شیپر بردارم ته تو سی اس اس های تمپلت هست نه جای دیگه کسی میتوه راهنماییم کنه؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. اگه ممکنه یه دمو آنلاین از قالب قرار بدید تا کدها بررسی بشه. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در شهریور 91 http://demo.joomshaper.com/?template=express این دمو قالب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 سلام معمولا كپي رايت در انتهاي فايل index قالب قرار ميگيره و بايد از اونجا حذف بشه مگر اينكه فايل index كد (قفل) شده باشه كه اينم روش خاص خودشو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 در صورت تمایل لینک دانلود مستقیم قالب رو پ خ کنید تا براتون انجام بدم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pckavir 2 ارسال شده در شهریور 91 فایل index.php رو باز کنید و خط 63 رو پاک کنید و یا کپی رایت خودتون رو بجاش قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فاطمه 0 ارسال شده در شهریور 91 نشد بازم توش نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من یه مقدار راهنمایی میکنم بقیش دیگه همت خودتون رو میطلبه قسمت فوتر از سه تا دایو تشکیل شده و برای هر دایو قسمتی تعریف شده مثلا : برای قسمت آیکن هلیکس #powered-by { display: block; float: left; text-indent: -999em; } برای قسمت متن کپی رایت #sp-footer .cp { float: left; } برای سمت منوها #sp-footer-nav { float: right; margin-top: 8px; } تو کدهای بالا با تغییر یا افزودن کد زیر مشکل حل میشه display: none; اما این کار منطقی نیست چون هم باعث میشه دیگه نتونید کپی رایت خودتون رو قرار بدید و هم اینکه گوگل برای چنین مواردی جریمه هایی در نظر میگیره بهتره با بررسی آی دی ها و کلاسهایی که در بالا اشاره کردم در بین فایلها جستجو کنید و مشکل را بصورت ریشه ای حل کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 اقا شما در قسمت مدیریت ماژولها رو نگاه کن ببین در موقعیت فوتر ... ماژولی فعال هست یا خیر...اگر بود که خیلی ساده تغییرش بدید و یا غیر فعال کنیدش جدیدا یه ماژول اچ تی ام ال دستی رو داخلش کپی رایتو مینویسن و میزارن در موقعیت فوتر.... یا حق:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ardakani 0 ارسال شده در آذر 91 با سلام اگر هنوز نتونستید مشکل را حل کنید بفرمائید. من هم این مشکل را داشتم ولی راه حلش را پیدا کردم با کمال احترام به دوستان هیج یک از روشهایی که فرمودند نیست. این هم آدرس سایتی که من کپی رایتش را عوض کردم: www.rasata.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر