sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان سوالی در مورد صفحه بندی داشتم صفحه بندی قالب های ساده به شکل زیر هست ولی برای قالب های اختصاصی به شکل زیر هست من چطوری میتونم صفحه بندی قالب هام رو شبیه به عکس دومی کنم سپاس از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 کدهاش این ها هست: .pagenav-prev .pagenav-next .pagination نمونه: .pagenav{ background-color:#FFF; color:#000; width: 20px; height: 20px; -moz-border-radius: 5px; /* firefox */ -webkit-border-radius: 20px; /* safari/chrome */ border-radius: 5px;} div.pagination{float:right;text-align:center;padding:30px 10px;margin-top:20px} div.pagination ul{text-align:left} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 سپاس آقا موذنی من باید خاصیت hover،visitedو... بدم میتونم شبه به عکس دومی بسازم؟ سپاس:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 من داشتم کد را کامل براتون ارسال می کردم ولی Forbidden میده !!! نمی دونم چرا!؟ بله براحتی می توانید این کار را انجام بدهید در قالب ثامن در فایل system.css بخش Page Navigation می تونید نمونه استایل برای این قسمت را کپی بردارید با کمی تغییر رنگ می تونید آن چیزی را که دوس دارید از آب در بیارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر