mostafa4 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوستان این سایت از چه کامپونتی برای رای مجازی استفاده کرده میشه معرفی کنید ؟ http://www.mojehozoor.com/index.php/kandida-vote/174-1391-05-28-14-16-54.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 بنظر میاد کامپوننت Ace Poll هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در شهریور 91 بله دوست عزیز این سایت دقیقا داره از کامپوننت ace polls استفاده میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa4 0 ارسال شده در شهریور 91 پس چطوری این سایت قابلیت نظر دهی هر کاربر در نیم ساعت و با وارد کردن کد امنیتی گذاشته ؟ من کامپونت ذکر شده رو نصب کردم اما چنین قابلیتی ندیدم محدودیت نظر برای هر کاربر تو 24 ساعت هستش . چطوری میتونم عین این سایت هم کد امنیتی تو قسمت نظر دهی و هم قابلیت نیم ساعت رو فعال کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 این امکانات در MijoPolls موجود هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بنده شک ندارم که نظرسنجی با AcePolls هستش . تو سورس سایت کاملا مشهوده تو مرورگر فایرفاکس خط 825 اما برای قسمت کپچا نمیدونم از چی استفاده کرده . حدسم اینه که یه پلاگین این امکان رو فراهم کرده موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafa4 0 ارسال شده در شهریور 91 ایا این امکان داره که با cb پلاگینی باشه که تو این نظر سنجی تلفیق بشه چون بیشتر سی بی هم دیده میشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر