m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 دوستان من افزونه گالری RSMediaGallery! رو نصب کردم همه چی به درستی کار میکنه ولی تو ماژولش عکسی نشون داده نمیشه میشه بگید مشکل چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. خوب شما طبق عکس برچسبهای مورد نظر رو انتخاب نکردی! :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 انتخاب کردم الان موقع لود نشون میده بعد که سایت کامل لود شد دوباره نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 یه دمو قرار میدید تا بررسی شه؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 اینجوری نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 دوست من دمو قرار بدید(آدرس سایت) ...! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 اینم لینک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 به دو دلیل به نظر من این اتفاق افتاده.. یا با افزونه دیگه ای تداخل داره(آزمون خطا) یا آدرس عکس ها رو به درستی انجام ندادید بررسی کنید در همین تایپیک پیگیر باشید موفق باشید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 آدرس عکس ها رو که خودش اوتو ماتیک میشناسه چون از تو کامپوننتش میخونه همونجا آپ شده واسه تداخل از کجا باید چک کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 برای تداخل چون خودم در این مورد تجربه ای نداشتم نمیتونم دقیق بگم ولی فکر کنم از طریق آزمون خطا بشه پی برد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 خوب همین آزمون خطا یعنی چی؟ چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 پلاگین رو تک تک غیر فعال کنید ببنید درست میشه .. اولی رو غیر فعال کنید اگر درست نشد دومی و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 این راه خیلی کار داره راه بهتری وجود نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 یادمه قبلان آقای صفر علی یه پلاگین برای برطرف کردن مشکل تداخل منتشر کرده بود. جستجو کن ببین پیداش میکنی؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 الان مشکل از تداخله حتما؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 نه!!!!! باید راه کارها رو یکی یکی امتحان کنید دیگه! :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز این درست بشو نیست اگه میشه یه افزونه دیگه شبیه به این بهم معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 کامپوننت میخوای یا فقط یه ماژول تصویر خطی؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 یه چیزی باشه که کم حجم باشه حالا هر دو رو معرفی کن ببینم کدومش بکارم میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 سلام برای من حتی خود عکس هم نشون نمیده!!! از کامپوننت عکس هایی رو که می خواستم رو برچسب زدم و در قسمت ماژول , جلوی برچسب , همونایی رو که انتخاب کرده بودم رو نشون می ده اما وقتی سایت رو نمایش می دم , فقط شماره ها جابجا می شن با صفحه سفید!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 سلام ببینید مشکل از افزونه نیست مشکل تداخل جی کوئری هست هر گالری دیگه ای که با جاوا و جیکوئری کار کنه ممکنه این مشکل داشته باشه باید تداخل رو رفع کنید باید دید با کدوم افزونه یا فایل جاوا مشکل داره بعد تداخل رو رفع کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mar.yam 1 ارسال شده در آبان 91 منظورتون دقیق از تداخل چیه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آبان 91 ببینید وقتی دو تا افزونه که هر دو با جی کوئری کار میکنن در یک صفحه باهم اجرا میشن هر دو از فایل جی کوئری خودشون استفاده میکنن که اگه به سورس سایت دقت کنید می بینید مرورگر در اجرای این دو فایل بدلیل تشابه دستورات دچار اختلال میشه و درست دستورات را اجرا نمیکنه برخی از افزونه های جدید این قابلیت رو دارن که از طریق مدیریت ماژول مورد نظر جی کوئری را فعال یا غیرفعال کنید ولی در افزونه هایی که این قابلیت رو ندارند باید خودتون با ویرایش ماژول این امکان رو ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر