MSH 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان ماژولي را براي تبليغات متني نصب كردم كه به صورت زير است ماژول شامل 6 فيلد است كه كه به وسيله آن مي شود 6 تبليغ را به صورت متني نمايش داد ، اگر دقت كنيد به فيلد اول اين ماژول خودم يك آيتم اضافه كردم با نام TEL كه كار آن نمايش شماره تماس است حال ميخواهم آيتم ديگري اضافه كنم با نام پايان انتشار يا تاريخ انقضا كه هر فيلد را با توجه به تاريخ آن غير فعال كند به عنوان مثال مي خواهم تبليغات متني شماره يك را در تاريخ 91/6/10 غير فعال كنم ،حال لازمه اين كار كد نويسي به زبان php است براي اين كار نياز به كمك دارم خواهشمندم راهنمايي كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز برای اینکار نیاز به دانستن کدنویسی و فریم ورک جوملا هستش و تو انجمن نمیشه همچین چیزی رو توضیح داد چون خیلی مفصل میشه بجای اینکار شما برای هر تبلیغ یک ماژول ایجاد کنید بعد برای هر ماژول تاریخ انقضا رو در بخش مدیریت و ویرایش ماژول تعیین کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام بجای اینکار شما برای هر تبلیغ یک ماژول ایجاد کنید بعد برای هر ماژول تاریخ انقضا رو در بخش مدیریت و ویرایش ماژول تعیین کنید یا علی سلام دوست عزيز اين روش منطقي نيست و براي تعداد آگهي هاي كم كاربرد دارد زماني كه تعداد اگهي ها زياد باشد مديريت آنها بسيار دشوار است و خيلي مشكلات ديگر را بوجود مي آورد. تنها با يك ماژول ، بهتر مي شود اين كار را انجام داد . حال از دوستان كسي است كه بتواند اين كار را انجام دهد ؟ اگر است هزينه آن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 بله درست میگید ولی خب نگفته بودید تعداد آگهی هاتون چندتاست برای سفارش هم از طریق پیام خصوصی یا موبایل با دوستان برنامه نویس جومینا (آقایان تهرانی،شمسی،رضایی،حاجی پور) تماس بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 ماژول شامل 6 فيلد است كه كه به وسيله آن مي شود 6 تبليغ را به صورت متني نمايش داد ، اگر دقت كنيد به فيلد اول اين ماژول خودم يك آيتم اضافه كردم با نام TEL كه كار آن نمايش شماره تماس است حال ميخواهم آيتم ديگري اضافه كنم با نام پايان انتشار يا تاريخ انقضا كه هر فيلد را با توجه به تاريخ آن غير فعال كند به عنوان مثال مي خواهم تبليغات متني شماره يك را در تاريخ 91/6/10 غير فعال كنم ،حال لازمه اين كار كد نويسي به زبان php است براي اين كار نياز به كمك دارم خواهشمندم راهنمايي كنيد. سلام دوست عزیز شما همونطور که خودتون فرمودید باید برای هر آگهی یک فیلد تاریخ انقضا ایجاد کنید، بعدش موقع هر آگهی، تاریخ انقضا رو ببینی اگه تاریخ انقضا تموم نشده باشه آگهی رو نمایش بدی اگر ضروری بود و نتونستید انجامش بدین بنده میتونم اینکارو براتون انجام بدم، درخواستتون رو پ.خ کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر