master89 0 ارسال شده در شهریور 91 یک سایت فروش اکانت س.ا.ک.س راه اندازی کردم با جوملا میخوام کاربر بتونه با یک ثبت نام ساده و اتصال به درگاه بانک ، پول رو پرداخت کنه و اکانت رو تحویل بگیره. از نظر شما همچین کاری با این افزونه عملی هست ؟ و اگر افزونه ای در این زمینه مد نظر دارید ، معرفی بفرمایید . تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام ثبت نام سریع ماژولش موجوده که می تونید از اون استفاده کنید. ماژول پرداخت امن بانک ها هم موجوده. ولی اینکه بعد از پرداخ بصورت آنی رمز و پسورد رو بگیره فکر نکنم کار افزونه باشه. من تا به حال همچین افزونه ای ندیدم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. خوب چرا از سیستم فروش فایل که آقای تهرانی زحمتش رو کشیدن استفاده نمیکنی؟ فک نمیکنم برای فروش نیازی به ثبت نام داشته باشی، طرف پول رو واریز میکنه بعدش اطلاعات رو براش ارسال میشه. ولی بازم اگه فک میکنی نیاز میتونی افزونه رو تو یه صفحه منتش کنی که فقط اعضا بهش دسترسی داشته باشن. http://forum.joomina.ir/thread-12396.html?highlight=%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85+%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4+%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84 :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
master89 0 ارسال شده در شهریور 91 این دانلود فایل هم جالبه دیدم. اما میخوام مثل فروش کارت شارژ باشه. قبلا یکسری پین کد (یوزر و پسورد) آماده میکنیم. وقتی کاربر پول رو واریز کردم.درجا اون اطلاعات براش باز بشه. به نظرم بهتر از سیستم دانلود پولی هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر