Mr.Ehsan 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام... من از قالب ximenia شرکت راکت تم استفاده می کنم ،ولی هر کاری میکنم نمیتونم فونت منو ها و تیتر ها رو عوض کنم در ضمن همه ی آموزش های مربوط به @fontface رو هم روی قالب انجام دادم ولی بازم درست بشو نیس...!!!!!!!!!:idea: ممنون میشم اگه کمک کنید ...:002: اینم عکس قالب لینک هم بالای عکس هست !!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 سلام بزرگوار لطف کنید آدرس سایت خودتون رو قرار بدید(دمو) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 لینک هم بالای عکس هست !!!!!!! http://www.namaedu.ir/nama/ شما برای rt-navigation span و rt-transition h2.title فونت تست کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 برای فهرست اصلی کد زیر در فایل تمپلت دات سی اس اس در خط 74 قرار دارد .title3 .title {margin: 15px 0 5px;position: relative;z-index: 0;} فونت مورد نظرتون رو بهش اضافه کنید مثلا .title3 .title {margin: 15px 0 5px;position: relative;z-index: 0;font-family:Tahoma} و برای منو های بالا در فایل fusionmenu.css در خط32 کد زیر قرار دارد .menutop li.root > .item > span {padding: 8px 14px;display: block;} فونت مورد نظرتون رو بهش اضافه کنید مثل .menutop li.root > .item > span {padding: 8px 14px;display: block;font-family:Tahoma} موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Ehsan 0 ارسال شده در شهریور 91 خیلی ممنون تونستم فونت ها عوض بکنم ولی فکر کنم با این روش بشه از فونت هایی استفاده کرد تو کامپیوتر کاربر هست... اگه بخوام از یه فونت خاص استفاده کنم از @fontface دقیقا باید کجا استفاده بشه ....!!!! ممنون میشم اگه کامل جواب بدید... لینک هم بالای عکس هست !!!!!!! http://www.namaedu.ir/nama/ شما برای rt-navigation span و rt-transition h2.title فونت تست کردید؟ میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام باید در سی اس اس قالبتون کدهای مربوطه رو قرار بدید این شکل کلی دستور : @font-face { font-family: Graublauweb; src: url('Graublauweb.eot'); /* IE9 Compatibility Modes */ src: url('Graublauweb.eot?') format('eot'), /* IE6-IE8 */ url('Graublauweb.woff') format('woff'), /* Modern Browsers */ url('Graublauweb.ttf') format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */ url('Graublauweb.svg#svgGraublauweb') format('svg'); /* Legacy iOS */ } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Ehsan 0 ارسال شده در شهریور 91 بعد از استفاده از این دستور میتونم از فونت مورد نظر توی تیتر ها استفاده کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بله ، توی تیترها که سهله . هر بخش دیگه هم خواستید استفاده کنید اگه اشتباه نکرده باشم باید به این صورت استفاده کنید font-family: 'Graublauweb'; فونتهای اختصاصی بر خلاف فونتهای معمولی داخل علامتهای ' ' قرار میگیرند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 دابل کوتشن نبود به این صورت " فونت مورد نظر " ؟؟؟:64 (23): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خیر ، تک کوتیشن باید باشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر