Ekram 0 ارسال شده در آبان 89 با عرض سلام و خسته نباشید. من می خواهم رنگ قسمتی از سایت رو تغییر بدم ،مثلا رنگ قسمت بنر بالای سایت رو مشکی کنم یا کل صفحه سایت رو. 2- و می خواهم که بجای لوگوی جوملا عکس پرچم یا عکس دیگری قرار دهم ، آیا برای این کار افزونه خاصی مورد نیاز هست یا نه ؟ این را هم اضافه کنم که من تازه کار هستم لطفا کمی ساده تر بیان کنید .با تشکر فراوان از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز به جومینا خوش آمدید 1-برای تغییر رنگ در قسمت خاصی از قالب شما باید در css قالبتون کد رنگ مورد نظر رو بجای کد قبلی بنویسید 2-لوگوی سایت رو میتونید از داخل پوشه image قالبتون تغییر بدین و هر لوگویی که میخواین جایگزین کنید. البته اگر پسوند فایل شما با فایل هدر قبلی فرق داره (مثلا اگه عکس قبلی یه تصویر ثابت بوده و الان شما یه تصویر متحرک میزارید) باید از داخل css یا index که بستگی به قالبتون داره اسم و پسوند عکس رو به اون عکس جدید تغییر بدین 3-اگر هم تغییرات حرفه ای بخواید در قالب ایجاد کنید میتونید قالب رو توی انجمن بزارید و دوستانی که وقت داشته باشن براوتن انجام میدن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام عیدتان مبارک برای مورد اول حداقل کمی با Css آشنا باشید / شایدم خیلی کم / در باره مورد دوم اگه منظورتون رو خوب متوجه شده باشم همون favicon.icon رو میفرمایید { همون عکسی که در کنار آدرس سایتتتان نمایش داده میشود } کافیه یک فایا با مشخصات همین فایل تهیه کرده و در دارکتوری قالبتان با عکس آیکی فعلی جایگزین کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ekram 0 ارسال شده در آبان 89 خیلی ممنون. از راهنمایی شما استفاده میکنم . اگر نتونستم باز هم از راهنمایی شما استفاده میکنم. باز هم ممنون دوستان . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر