arashshiler 12 ارسال شده در شهریور 91 سلام خدمت همگی یه سوال داشتم فرض کنید یه عکس بزرگ داریم حالا میخوایم یه عکس کوچیک مثلا لوگوی سایت روی اون قرار بگیره من مثلا اومدم یه کادر درست کردم داخل سی اس اس بکگراند رو بهش دادم بعد داخل html اینجوری نوشتم این هم کد سی اس اس .middle { width:907px; margin: 0 auto; position:relative; background:url(images/middle.jpg) no-repeat center top; position:relative } حالا مشکل من اینجاست که نمیدونم عکس رویی رو چطوری جابجا کنم میخام عکس رویی بیوفته دقیقا وسطه عکس زیری از margin استفاده میکنم قالب بهم میریزه یعنی مثلا میگم از بالا و راست فاصله بدم تا وسط بیوفته اما قالب بهم میریزه حالا باید از چ کدی استفاده کنم آیا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز برای تصویر دوم هم یک کلاس ایجاد کن و به اون کلاس فاصله بده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در شهریور 91 این کار هم کردم اما باز قالب بهم میریزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر