mis.shafiee 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام به این لینک یک نگاهی بی اندازید: http://www.iteam.ir/hospitalll/index.php...Itemid=199 چگونه می تونم سه تا لینک پایین اش را غیر فعال کنم. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزيز صفحه بالا نمياد لينك صحيح منظورتون اين سه آيكون است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 این کد رو در css قالبت اضافه کن .buttonheading { display:none; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در شهریور 91 بله. روی آیکن پرینت کلیک کنید . می بینید که زیر مطلبم سه تا لینک فعال شده است. چگونه این سه لینک را غیرفعال کنم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 این اینک ها مربوط به ماژول 2j_new_slider با غیر فعال کردن این ماژول مشکلت حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در شهریور 91 من فقط می خواهم سه تا لینکی که وقتی گزینه پرینت را می زنیم نمایان می شود پاک شود ، نه اینکه ایکنهای پرینت،pdf،.. دوستمان گفتند که کد .buttonheading { display:none; } را وارد قالبم کنم. با این کار ایکنهای پرینت،pdf پنهان می شود. من چنین چیزی نمی خواهم. لطفا راهنمایی فرمایید. ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 به این پست توجه کن این اینک ها مربوط به ماژول 2j_new_slider با غیر فعال کردن این ماژول مشکلت حل میشهWink نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در شهریور 91 من ماژول 2j_new_slider را هم غیر فعال کردم ولی باز هم این مشکل وجود دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 تو پلاگین هات ببین پلاگینی مربوط به این ماژول هست یا نه اون رو غیر فعال کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در شهریور 91 من پلاگین اش هم غیر فعال کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست.دیگه چه کاری می تونم انجام دهم؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 تا فردا صبر کن ما الان دارم میرم منزل فردا صبح برات غیر فعالش می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انتهای فایل template_rtl.css میتونید کد زیر را اضافه کنید div#js-wrap p { display: none; } اما من به شخصه استفاده از این کد را توصیه نمیکنم . به دلیل اینکه مخفی کردن شیء روی سایت از نظر گوگل جریمه در پی خواهد داشت بهتره مشکل را بصورت ریشه ای حل کنید شما در فایلهاتون به دنبال آی دی js-wrap بگردید و مشکل رو برطرف کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با تشکر از آقای صفر علی این قطعه کد مشکلتون رو حل میکنه اما برای ریشه ای حل کردنش فکر می کنم مربوط به یه پلاگین هستش به نظر می رسه jcoment باشه با دیدن زحمت جناب صفر علی من دیگه نگاهی به سایتون نداختم به خدا سپردمتون یا علی :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در شهریور 91 دوستان تمام راه حل هایی که شما فرمودید انجام شد ولی درست نشد. اگر کد زیر .page-inset #js-wrap { display: none; } در مسیر components/com_jcomments/tpl/default/style.css?v=12 قرار دهیم مشکل برطرف می شود.:shy::shy::D نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر