mitra 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام و خسته نباشید من یه قالبی میخوام برای جوملا که شبیه به این باشه، البته من میخوام که فارسی باشه، ممنون میشم اگه کسی بتونه واسم انجامش بده یا طراحی کنه در قبالش مبلغی هم بگیره http://up.mlg.ir/uploads/13461246601.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزيز كدام قالب ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میخوایین صفحه آفلاین براتون طراحی بشه ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mitra 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز نه میخوام که همیچین قالبی رو داشته باشم، شما با حواشی این قالب کاری نداشته باشین، منظورم از این عکس به عنوان نمونه فقط سادگی و مختصر بودنش بود، اگه میتونید کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 من می تونم این کار را برای شما انجام بدهم در صورت تمایل جزئیات طرح را پ.خ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر