betoche 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من یه سایت میخوام طراحی کنم هرکاری کردم از طریق فرم تمای با ما جومینا فارسی نتونستم ارتباط برقرار کنم اگه کسی هست که یات رو برام بسازه ممنون میشم سایت یه سایت شرط بندی و نطر سنجی هست که روی برد تیم های فوتبالی نظر میدین و جایزه میبرین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. به جومینا خوش اومدید. شما یه فرم ساز نصب کن بعدش به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 دوستان ما تو انجمن جومینا ماهی رو دوست دارن ولی بیشتر مایل هستند همه ماهی گیری یاد بگیرن;) شما شروع کنید همه کمکتون میکنن:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
betoche 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام داداش این سایت خیلی پیچیده تر از این حرفاست یه چیزی مثل سایتای مزایده هست بعضی ها میگن یه اسکریپت هست ایا کسی میتونه اسکریپت نویسی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 عزیزم پیچیدگیش کجا بوده؟ چرا قضیهرو جنایی میکنی؟!!!!:64 (34)::64 (20): مگه غیر از اینه که شما ۲ تا تیم تعریف میکنی، بعدش کاربر میاد حدس میزنه که تیم ۱ میبره یا تیم ۲ یا مساوی میشن؟ حالت دیگهای هم که نداره. خب شما یا یه افزونهٔ نظر سنجی بگیر نصب کن. یا اگه میخوای امکانات بیشتری واسش تعریف کنی یه فرم ساز نصب کن و خودت یه فرم بساز و اطلاعات مورد نیاز رو بگیر... :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
betoche 0 ارسال شده در شهریور 91 عزیزم پیچیدگیش کجا بوده؟ چرا قضیهرو جنایی میکنی؟!!!!:64 (34)::64 (20): مگه غیر از اینه که شما ۲ تا تیم تعریف میکنی، بعدش کاربر میاد حدس میزنه که تیم ۱ میبره یا تیم ۲ یا مساوی میشن؟ حالت دیگهای هم که نداره. خب شما یا یه افزونهٔ نظر سنجی بگیر نصب کن. یا اگه میخوای امکانات بیشتری واسش تعریف کنی یه فرم ساز نصب کن و خودت یه فرم بساز و اطلاعات مورد نیاز رو بگیر... :x (37): سیستم عصوگیری عالی میخوام داشته باشه سیستم خرید ژتون تبدیل ژتون به پول نقد بصورت اتوماتیک و واریز پول به حساب برندگان به صورت اتوماتیک وخیلی چیزای دیگه حالا این فرم ساز که میگید چجوری کارمیکنه من کار با جوملا رو تا مدیریت محتوا یاد گرفتمه و تازه دام رو بقیه از جمله منوها کار میکنم از طریق کتاب اموزشی همین سایت میشه اموزش ولینمک دانلود این سیستم فرم ساز رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 خوب دوست عزیز از همون اول به طور کامل توضیح بدید که ما هم بتونیم کامل جواب بدیم. ما که علم غیب نداریم!!! سیستم عصوگیری عالی میخوام داشته باشه سیستم عضو گیری عالی یعنی چی؟ چه امکاناتی داشته باشه؟ وخیلی چیزای دیگه خیلی چیزای دیگه یعنی دقیقا چه چیزایی؟ . . . :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BehnamSky 0 ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام دوست عزیز بنده میتونم برات اسکریپت کامل و مناسب رو اوکی کنم کامل متوجه هستم چی لازم داری میتونی باهام تماس بگیری یا ایمیل بزنی: 09119875974 behnamsky013@gmail.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر