saleh0n 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من از قالبی خوشم ومده http://joomplate.ir/demo/jp-business بعد الان اون ماژوالای بالا رو غیر از ماژول تعویض زبان نمیخواستم و غیر فعال کردم میخوام ماژول یعنی عکس دو تا پرچما بیاد مقابل منو یعنی جایی بین هدر و منوها در همون راستای منو ها امکانش هست؟ اگه هست چجوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برای این کار باید با کد نویسی php و css آشنایی داشته باشی در صورت داشتن این دانش کار ساده ای شما باید موقعیت منو رو کوچکتر کنید و جلوش یه موقعیت دیگه ایجاد کرده و پرچم ها رو انتقال بدی به اونجا این توضیحات من برای کسی که بلده مشکل رو حل می کنه در غیر این صورت از کسی بخواهید این کار رو براتون انجام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saleh0n 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون ولی متاسفانه بلد نیستم کسی هست که بتونه واسم انجام بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 91 ممنون ولی متاسفانه بلد نیستم کسی هست که بتونه واسم انجام بده؟ ارسال كنيد انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 اگه تجاری نیست در سایت قرار بدید تا دوستان انجام بدن اگه تونستم خودم حلش می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر