mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 می خواستم بپرسم از دوستان که بهترین فرم ساز رایگان برای جوملا 2.5 چیه ؟ من توی جوملا 1.5 از آرت فرم استفاده می کردم برای جوملا 2.5 این افزونه موجود نیست ؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بنظر من تو رایگانها بریزینگ فرم بهترینه زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 فارسی شده است دیگه لینکی از یه نسخه ترجمه شده خوبش دارید ممنون میشم بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 فرم ساز breezingform 1.7.3 فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 فرم ساز breezingform 1.7.3 فارسی کسی هست که با این افزونه کار کرده باشه طریقه استفاده و ایجاد فرم توی اون به چه صورته ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام اموزشش تو نت هست کافیه جسجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر