hamidjh 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من یه دستور php می خوام که آدرس چند فولدر رو از یه سایت دیگه بهش بدم و ا فایل هارو درون هاست خودم کپی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. میشه بیشتر توضیح بدید؟ خب اینجوری که امنیت اطلاعات و حریم شخصی و ... همه کشک!!!! :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در شهریور 91 ببینید من با کد زیر میتونم یه لینک که حاوی دانلود یک فایل در یک سایت است رو مستقیم و با سرعت خیلی بالا او رو از سایت به هاست خودم آپلود کنم خوبی این کار اینه که نمی خواد اون فایل رو اول روی سیستم خودم دانلود کنم و بعد روی هاستم اپلود کنم از انجایی که ترافیک اینترنت ما ایرانی ها محدوده این بهترین راه برای آپلود به هاست هست که دیگه از ترافیک اینترنت خودمان استفاده نمیکنیم و در زمان هم صرفه جویی میشه مثلا یه فایل که حجم 500 مگابایت رو داره با این روش در کمنر از 5 ثانیه به هاست آپلود میشه درحالی که اگه بخوایم از روش معمول استفاده کنیم باید اول فایل رو دانلود کنیم و بعد آپلود کنیم که 1 گیگابایت از حجم اینترنت رو میخوره و نیم ساعت معطل میشیم خودتان قضاوت کنید کدوم راه بهتره ؟ <?php copy("http://wordpress.org/latest.zip", "file.zip"); ?> مشکل این کد اینه که فقط یه فایل رو تحت پوشش قرار میده و پوشه رو انتقال نمیده کدی هست که چند فایل و پوشه رو همزمان آپلود کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 اینجا رو یه نگا بنداز ببین کارت راه میوفته؟ اگه چیزی پیدا نکردی همین جا پیگیر باش خودم یه امتحان بکنم :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر