یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من دنبال یه کامپوننت منو انگلیسی برای سایت انگلیسی میگشتم که قابلیت انتخاب تا 4 گزینه رو داشته باشه ممنون میشم سریع بگیییین ببخشید اصلاح میکنم کامپوننت نظرسنجی انگلیسی که قابلیت انتخاب تا 4 گزینه و بیشتر داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام بله موجوده http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/289666 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنونم ولی وقتی میخواستم نصب کنم اخطار j ftp رو داد دیروزم داشتم یه ماژول اسلایدر نصب میکردم همین اخطار رو داد مربوط به چیه؟؟؟ JFTP::store: Bad response اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل متن کاملش اینه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم قبلا در این خصوص بارها بحث شده و نیاز به کمی جستجو بود ftp رو اگر فعال هست غیر فعال کنید مسیرهای tmp و logs رو بررسی کنید که درست باشند (اگر نتیجه نگرفتید جستجو کنید مطمئنا به نتیجه می رسید باز اگر نتیجه نداد لطفا مشکل اتون رو در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح کنید در خدمتتون هستیم) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر