canadaexpert 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام حضور همه دوستان من کامپوننت sh404sef رو استفاده می کنم . این کامپوننت در وب سایت من صفحه اصلی سایت رو اونی که هست نمی آورد.و آخر لینک صفحه اصلی خودشfaرو اضافه میکنه. حالا که این کامپوننت رو فعال می کنم آخر لینک صفحه اصلی دو تا fa می آد.مثل www.mysite.ir/fa اگر میشه راهنماییم کنید چه کار کنم.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در اردیبهشت 92 سلام من هم همین مشکل رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید با سلام حضور همه دوستانمن کامپوننت sh404sef رو استفاده می کنم .این کامپوننت در وب سایت من صفحه اصلی سایت رو اونی که هست نمی آورد.و آخر لینک صفحه اصلی خودشfaرو اضافه میکنه.حالا که این کامپوننت رو فعال می کنم آخر لینک صفحه اصلی دو تا fa می آد.مثلwww.mysite.ir/faاگر میشه راهنماییم کنید چه کار کنم.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 92 درود شما دو زبانگی رو از طریق همین کامپوننت مدیریت کنید گزینه ها مربوط به پشتیبانی از دو زبانه کردن رو فعال کنید و پلاگین ها جوملا برای دو زبانه کردن رو غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر