arashshiler 12 ارسال شده در شهریور 91 این سوال من خارج از جوملاست من یه قالب اچ تی ام ال ساختم میخام وقتی آدرس سایت زده میشه این قالب نشون داده بشه حالا باید چیکار کنم باید اسمشو بذارم ایندکس بعد توی root هاست باشه ؟ بعد میخام همین قالب به یه اسکریپت لینک بده حالا این اسکریپت رو باید توی یه پوشه بریزم بعد لینک بدم یا میتونم از این قالب اچ تی ام ال به صورت اینترو استفاده کنم ؟ در کدوم مورد از نظر بهینه سازی بهتره ؟ اگه میشه بصورت اینترو استفاده کرد چطوری ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز اسم فایل رو نام گذار کنید index.html یک پوشه ایجاد کنید بعد اسکریپت خودتون رو در پوشه قرار بدید اگه اسکریپت شما فایل index.html داشته باشه باید در یه پوشه ایجاد کنید یا اگه میخواهد در همون روت قرار دهید نام index .html در اسکرپیت خود رو تغییر بدید و اگر اسکرپیت index.html نداشته و index.php داشته باشه در همون روت میتونید قرار بدید چون سایت هنگام اجرا اول index.html رو باز خواهد کرد در مورد بهینه فکر کنم هیچ مشکلی نداشته باشه دو رو راه رو متیونید انجام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در مورد سئو هر کدی که اصول سئو توش رعایت شده بهتر هست ... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در شهریور 91 ممنون دوستان حال یک سوال دارم اگر من بیام اول اسکریپت رو بزارم داخل هاست و بعد از مدتی بخوام صفحه ی اول رو عوض کنم یعنی که صفحه ی اچ تی ام ال بذارم و اسکریپت هم بذارم داخل یه پوشه ایا می تونم ؟ ایا مطالبی یا عکسهایی که داخل سایت میگذارم بعد از جا به جا شدن اسکریپت خراب نخواهدش شد یا روی دیتا بیس تاثیری نخواهد داشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام بستگی به نوع ادرس دهی قالب و اسکریپتتون داره البته باید اسکریپتتون هم بررسی بشه اگه مثل جوملا فایل کانفیگ داشته باشه باید یک سری مسیرها رو دوباره براش تعریف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر