bosss 0 ارسال شده در شهریور 91 من قالب wild rider رو از همین انجمن دانلود کردم. اما هر چی میگردم copyright رو نه در index.php و نه در هیچ یک از اسناد قالب پیدا نمیکنم !!:exclamation: لطفا توضیح بدید که چطور میشه جمله ی فوتر این قالب رو ویرایش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر تو قالب پیداش نمی کنید از مدیریت ، ماژول فوتر رو بررسی کنید اگر لینک مطلب رو قرار دهید دقیق تر می شه راهنمایی کرد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bosss 0 ارسال شده در شهریور 91 ماژول فوتر رو کلا غیر فعال کردم اما هیچ تغییری داده نشد:64 (34): ابن لینک دموی قالب هست : http://demo.lonex.com/joomla15/?joomla15-template=WildRider من میخوام بدونم چه طور میشه جمله ی( Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.) کپی رایت در پایین صفحه (قسمت خاکستری رنگ قالب رو ویرایش کرد؟؟؟ و همچنین جمله ی Welcome to the Frontpage در ابتدای main content رو چطور میشه حذف کرد؟؟:huh: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام فکر کنم اگه تو فایل css قالبت کد : Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS. رو حذف کنی کلا برداشته بشه. و اون جمله wellcome to front page هم باید تو تنظیمات صفحه اصلی پاکس کنی یا کاری کنی نمایش داده نشه. درون پارامترهای تنظیمات صفحه اصلی بگردید پیدا خواهید کرد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bosss 0 ارسال شده در شهریور 91 متاسفانه حتی تو فایل css این قالب هم این جمله نیست که بشه ویرایش یا حذفش کرد !! در نهایت مجبور شدم داخل css قالب قست : #copyright { width:1000px; height:80px; margin:0px auto; padding:0px; font-size: 12px; text-align:center; line-height:40px; position:relative; } font-size رو مساوی 0px قرار دادم ، دیگه جز این راهی نداشت:x (35): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با این که کاری نداره خوب مشخصه فایل ایندکس قالب رو بزار تا برات درست کنم جهت اطلاع این قسمت کپی رایتش رو کد کردن باید div مورد نظر رو پیدا کنی و اونجا رو دوباره کد نویسی کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر