arshia_najafi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من برنامه فروش آنلاین فایل رو در سایت نصب کردم و به درستی کار میکنه ولی میخوام تغییراتی ایجاد کنم و قسمتی رو که تعداد دفعات خرید رو نمایش میده پاک کنم. @ از عنوان مناسیب استفاده کنید یک بار دیگر قوانین رو مطالعه فرمایید:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دمو انلاین بدید بگم چیکار کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arshia_najafi 0 ارسال شده در شهریور 91 دموی آنلاین http://borsbaz.ir/index.php/component/joominafilesell/?view=joominafilesell&catid=11&id=3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برسی کردم متسفانه از طریق css نمیشه کاری کرد باید کد ها رو ائیئ و اون قسمتشو پاک کنید @ با ازمونه خطا میتوینید انجام بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arshia_najafi 0 ارسال شده در شهریور 91 میشه روشن تر توضیح بدید دوست عزیز من تمام فایل ها رو جستجو کردم ولی موفق نشدم متن مورد نظر رو پیدا کنم و پاک کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز باید ببینید از چه تابعی استفاده شده و اون تابع رو حذف کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arshia_najafi 0 ارسال شده در شهریور 91 راستش من از این چیزا سر در نمیارم لینک دانلود برنامه8 رو پایین میذارم حجمش کمه لطفا شما یه نگاهی بندازید بلکه مشکل من حل بشه. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13336114001.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت شما دوست ګرامی وارد پوشه کامپوننت در روت جوملای خود بګردید بعد از ورود به این پوشه به دنبال com_joominafilesell_joomina_ir بګردید و وارد این پوشه شوید داخل پوشه view رفته و وارد پوشه joominafilesell شوید دوباره وارد پوشه tmpl شوید فایل default.php را باز کنید و به خط 251 رفته و این خط را پاک کنید خط 251 خط زیر می باشد <?php echo JText::_('دفعات خریداری شده') . ' :' . ' '; ?><?php echo $row->hit . ' ' . 'بار' ; ?> موفق باشید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر