kalhori 7 ارسال شده در شهریور 91 با سلام وخسته نباشید به ویژه آقای مصطفی صفرعلی عزیز ماژول معرفی شده mod_camerashow توسط آقای مصطفی صفر علی درعین جالب و کاربردی بودن متاسفانه با قالب RTL ( فارسی شده ) کار نمی کند ولی در قالبهای LTR عالی است اگه میشه برای رفع این مشکل راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بله این افزونه باید برای قالبهای RTL بهینه بشه . من چون تست افزونه ها رو با قالب پیشفرض جوملا انجام میدم دیگه متوجه این موضوعات نمیشم اما اونچه که مسلم هستش اگه افزونه ای با قالب LTR مشکلی نداشته باشه نهایتا" برای قالبهای RTL نیز مشکلی نخواهد داشت مگر مواردی اینچنینی که به هنگام ترجمه روی css این موارد نیز کار میشود یادتون باشه که ترجمه افزونه فقط این نیست که لغات لاتین به فارسی ترجمه بشن بلکه مهمترین عامل علاوه بر ترجمه لغات بومی سازی افزونه ها برای پارسی زبانان میباشد حال که این مورد را مطرح کردید من هم راه حلش رو عرض میکنم ان شاءا... دوستان مترجم این را هم در ترجمه افزونه لحاظ کنند ابتدا وارد مسیر زیر شوید modules/mod_camerashow/css/camera.css در خط 17 کد زیر قرار دارد .camera_wrap img { max-width: none!important; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید right: 0; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhori 7 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بله این افزونه باید برای قالبهای RTL بهینه بشه . من چون تست افزونه ها رو با قالب پیشفرض جوملا انجام میدم دیگه متوجه این موضوعات نمیشم اما اونچه که مسلم هستش اگه افزونه ای با قالب LTR مشکلی نداشته باشه نهایتا" برای قالبهای RTL نیز مشکلی نخواهد داشت مگر مواردی اینچنینی که به هنگام ترجمه روی css این موارد نیز کار میشود یادتون باشه که ترجمه افزونه فقط این نیست که لغات لاتین به فارسی ترجمه بشن بلکه مهمترین عامل علاوه بر ترجمه لغات بومی سازی افزونه ها برای پارسی زبانان میباشد حال که این مورد را مطرح کردید من هم راه حلش رو عرض میکنم ان شاءا... دوستان مترجم این را هم در ترجمه افزونه لحاظ کنند ابتدا وارد مسیر زیر شوید modules/mod_camerashow/css/camera.css در خط 17 کد زیر قرار دارد .camera_wrap img { max-width: none!important; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید right: 0; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): با سلام مجدد سپاسگزارم مشکل با قالب RTL هم حل شد . موفق و پیروز باشید کلهری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر