sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من یک قالبی درست کردم منو اصلی بالای سایت شامل صفحه اصلی - تماس با ما - پیش ثبت نام - اخبار - اهداف و ........... زمانی که روی اخبار و پیش ثبت نام کلیک می کنم در صفحه داخلی مطلب را نشان میدهد ولی بقیه آیتم ها فق آدرس عوض نیشه و مطلبی نشان نمیده خودتان سایت را نگاه کنید www.raheroshd-sch.ir user: user pass:123456 این هم لینک index http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13456777351.zip هر کی هم بخواهد کمک کنه اگر لازمه رمز مدیریت هم میدم لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام با قالب های دیگه که مشکل ندارید ؟ / حتمال میدم نداشته باشید احتمالاً در قراددادن صفحات داخلی اشتباهی کردین بهتر یه نگاهی به قالب قرمز هاست جومینا بندازید متوجه خواهید شد. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 91 نه در تمام قالب ها درست میشه فایل index را چک کنید بهم بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام متسفانه وقتشو ندارم همون کاری که گفتم رو انجام بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر